Z OBRAZĄ LUB BEZ OBRAZY , w tym przypadku nie ma to żadnego znaczenia ...!!!
---
Takie drobne Naprowadzenie ...!
---
..."Izzy"...
Jeżeli ktoś posiada ...Kartę Podatkową ... >SKATTEKORT<... NA DANY ROK , TO AUTOMATYCZNIE POSIADA NUMER PERSONALNY ...-F-...lub ...-D-...
---
..."Yatsek"...
Stałeś się Ostatnio bardzo nerwowy i wulgarny , a pamiętam jak Zwracałeś Mi uwagę , gdy Ja pisałem do Innych o Połowę Mniej Uwłaczająco ... .
COŚ nie TAK W RUSKIM PAŃSTWIE... Panie Jacku ...!??? .
---
Wracając zaś do NIESZCZĘSNEJ WŁAŚCICIELKI TEGO TEMATU ..."jdylag"...
Tak na marginesie ... co to za skrót myślowy w tym Twoim ...PSEUDONIMIE ...!? .
---
Nic to ... Moim zdaniem , Jaka Nazwa Własna na zewnątrz takie i Myślenie w REALU .
---
TO , ŻE Niektórzy pracodawcy Proszą Ciebie o Ten ŚWISTEK ... powinno tylko i wyłącznie Ciebie Cieszyć ...!!! .
Ogólnie , ZASUWASZ na dziko aż się tobie uszy trzęsą i jest GIT , dostajesz po łbie i jest SUPER .
A jak ktoś płaci Tobie SIEROTO SPOŁECZNA legalnie , to masz ANSE ... !!! .
---
TWOJE MYŚLENIE o pracy jest dokładnie takie jakie miałaś w Polsce i tyle .
W Wolnych chwilach , nie dałaś z Siebie ani ździebka , coby się w sprawach podatkowych , minimalnie podszkolić . I NIE GRAĆ W REALU TĘPEJ DO SZEŚCIANU BLONDYNKI ...!!! .
---
Gdybyś wykazała chociaż za grosz zainteresowanie własnymi sprawami ,nie było by teraz tak IDIOTYCZNYCH PYTAŃ .
---
CÓŻ dobre i to co zrobiłaś , może inne Blondi ...będą mądrzejsze ...
---
Reasumując , tak jak napisano wyżej .
POWINNAŚ PRACOWAĆ TYLKO U TAKICH , KTÓRZY PROSZĄ O KARTĘ PODATKOWĄ ...!!! .
---
Wiem , że to trudny wybór , niemniej to tylko Ty decydujesz u kogo i za ile pracujesz , oraz w jakim systemie .
---
Akurat to , że pracujesz dorywczo ... NIC NIE UWŁACZA TOBIE ... a wręcz przeciwnie , widać iż nie jesteś bierna , a to się chwali ...
Ja też , poza własnym etatem , dorabiam czasami z doskoku , w różnym systemie "PRAWNYM" ...
---
Pamiętaj ...
Każda zapłacona godzina /KWOTA/ poprzez ...KARTĘ ... powoduje iż AUTOMATYCZNIE JESTEŚ w NORGE UBEZPIECZONA ...
Inna sprawa to taka , czy masz rocznie , wypracowane legalnie MINIMUM JEDNO ...G...
Do oficjalnych Świadczeń w razie czego ... !!! .
Jedno -G- to ponad 70-tys.Nok. Brutto w tym Roku legalnych wpływów na Twoje Indywidualne Konto w Urzędzie Podatkowym ... i nie ważne przez ilu "PRACODAWCÓW"
Może być ich i SETKA ... ważne by kasa wpływała do ..."skattu"...
---
UFFF...fff ... na mądrzyłem się , jak Kazik pod Budką z Piffem ...
ECH...!
---
Takie drobne Naprowadzenie ...!
---
..."Izzy"...
Jeżeli ktoś posiada ...Kartę Podatkową ... >SKATTEKORT<... NA DANY ROK , TO AUTOMATYCZNIE POSIADA NUMER PERSONALNY ...-F-...lub ...-D-...
---
..."Yatsek"...
Stałeś się Ostatnio bardzo nerwowy i wulgarny , a pamiętam jak Zwracałeś Mi uwagę , gdy Ja pisałem do Innych o Połowę Mniej Uwłaczająco ... .
COŚ nie TAK W RUSKIM PAŃSTWIE... Panie Jacku ...!??? .
---
Wracając zaś do NIESZCZĘSNEJ WŁAŚCICIELKI TEGO TEMATU ..."jdylag"...
Tak na marginesie ... co to za skrót myślowy w tym Twoim ...PSEUDONIMIE ...!? .
---
Nic to ... Moim zdaniem , Jaka Nazwa Własna na zewnątrz takie i Myślenie w REALU .
---
TO , ŻE Niektórzy pracodawcy Proszą Ciebie o Ten ŚWISTEK ... powinno tylko i wyłącznie Ciebie Cieszyć ...!!! .
Ogólnie , ZASUWASZ na dziko aż się tobie uszy trzęsą i jest GIT , dostajesz po łbie i jest SUPER .
A jak ktoś płaci Tobie SIEROTO SPOŁECZNA legalnie , to masz ANSE ... !!! .
---
TWOJE MYŚLENIE o pracy jest dokładnie takie jakie miałaś w Polsce i tyle .
W Wolnych chwilach , nie dałaś z Siebie ani ździebka , coby się w sprawach podatkowych , minimalnie podszkolić . I NIE GRAĆ W REALU TĘPEJ DO SZEŚCIANU BLONDYNKI ...!!! .
---
Gdybyś wykazała chociaż za grosz zainteresowanie własnymi sprawami ,nie było by teraz tak IDIOTYCZNYCH PYTAŃ .
---
CÓŻ dobre i to co zrobiłaś , może inne Blondi ...będą mądrzejsze ...
---
Reasumując , tak jak napisano wyżej .
POWINNAŚ PRACOWAĆ TYLKO U TAKICH , KTÓRZY PROSZĄ O KARTĘ PODATKOWĄ ...!!! .
---
Wiem , że to trudny wybór , niemniej to tylko Ty decydujesz u kogo i za ile pracujesz , oraz w jakim systemie .
---
Akurat to , że pracujesz dorywczo ... NIC NIE UWŁACZA TOBIE ... a wręcz przeciwnie , widać iż nie jesteś bierna , a to się chwali ...
Ja też , poza własnym etatem , dorabiam czasami z doskoku , w różnym systemie "PRAWNYM" ...
---
Pamiętaj ...
Każda zapłacona godzina /KWOTA/ poprzez ...KARTĘ ... powoduje iż AUTOMATYCZNIE JESTEŚ w NORGE UBEZPIECZONA ...
Inna sprawa to taka , czy masz rocznie , wypracowane legalnie MINIMUM JEDNO ...G...
Do oficjalnych Świadczeń w razie czego ... !!! .
Jedno -G- to ponad 70-tys.Nok. Brutto w tym Roku legalnych wpływów na Twoje Indywidualne Konto w Urzędzie Podatkowym ... i nie ważne przez ilu "PRACODAWCÓW"
Może być ich i SETKA ... ważne by kasa wpływała do ..."skattu"...
---
UFFF...fff ... na mądrzyłem się , jak Kazik pod Budką z Piffem ...
ECH...!